Monday, September 18, 2017

192 Eveli Meibaum


Mis seob Sind Järva vallaga?
 Elan aastast 1992 Järva-Jaanis, siia oleme elukaaslasega loonud endale armsa kodu ja siin on sündinud ja kasvanud meie lapsed.    
                                                                                                                                                
Mis haridust omate, mis tööd teete ning millega veel tegelete?
 Keskhariduse omandamist alustasin Kadrina Keskkoolis ja lõpetasin aastal 1993 Järva-Jaanis. Aastast 2004 töötan AS Konesko Elektrikilpide Tehases tootmisjuhi ametikohal. Töö on põnev ja suhtun sellesse alati suure pühendumusega. Vaba aega veedan võimalikult palju kodus pere keskel ja aias toimetades. Samuti on sport meie peres tähtsal kohal. Talvehooajal mängin saalihokit ja võimalusel käin suusatamas.Suvel leiab mind ikka ja jälle Võllaste Discgolfi rajalt. 

Kuidas olete seni omavalitsuste juhtimisega seotud olnud?     
 Siiani olen omavalitsuste tegemisi kõrvalt vaadanud ja pole suurt sõna sekka öelnud. Küll olen löönud käed külge kui on toimunud ühisüritused kus on abikäsi vaja.   
                                                                             
Miks kandideerite ning mille eest kõige rohkem seisaksite kui pääseksite volikokku?
 Soovin hea seista selle eest, et ka valla äärealadel oleks eluks vajalik suurema vaevata kättesaadav ja samaväärne kui valla suuremate asulate keskustes. Suur huvi on arendada ja parendada erivajadustega inimeste võimalusi igapäeva elus kaasa lüüa ja ühiskonnale kasulik olla.

No comments:

Post a Comment

KÕIK VALIMA!

Täna kell 9.00 algas e-valimised aadressil www.valimised.ee ning Järva valla valimisjaoskondade kohta saab rohkem infot SIIT.  Meie seast...